Steam Winter Sale 2015 levert meer dan 270 miljoen dollar op

  De Steam Winter Sale 2015 is pas iets langer dan een week afgelopen, maar er kan nu al gesteld worden dat er tijdens de afgelopen Winter Sale bijna twee keer zoveel geld is binnengehaald als tijdens de Summer Sale bijvoorbeeld. Dit blijkt uit cijfers van Steam Spy.

  De totale opbrengsten bedragen ongeveer 270 miljoen dollar. Er zouden meer dan 46 miljoen games zijn verkocht via Steam. Dit alles wist Steam in minder dan 2 weken te bereiken. Wat dat betreft was de Steam Winter Sale 2015 dan ook een groot succes voor Valve.

  Steam Winter Sale 2015 - cijfers

  In de onderstaande tabel zie je welke games de meeste inkomsten hebben gegenereerd voor Valve. Veel games waren namelijk voor een schijntje te koop, maar meer recente games kon je ook tegen een gereduceerd tarief binnenslepen.

  steam winter sale 2015

  Zoals je kan zin in de tabel waren Fallout 4, The Witcher 3 en GTA 5 vooral de uitschieters tijdens deze Winter Sale. Met vele duizenden verkochte exemplaren scoorden deze drie triple A titels het hoogst. Daarnaast zijn ook typische Valve games als Counter-Strike: Global Offensive weer goed verkocht tijdens de Winter Sale.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.