Steam Summer Sale gestart met fikse kortingen

  De jaarlijkse uitverkoop van games op Steam is weer begonnen. Het digitale distributieplatform voor games heeft de zogeheten Steam Summer sale gestart en er worden grote kortingen gegeven op allerlei verschillende games.

  Hoewel we al wisten dat de Summer Sale van start zou gaan, is deze dan nu ook daadwerkelijk officieel begonnen. De verschillende pakketten in de sale hebben kortingen die op kunnen lopen tot 75%. Wanneer je even tijd hebt, is het dus zeker interessant om een kijkje te gaan nemen in de Steam winkel. Nu de Steam Summer Sale gestart is, hebben we ook een goede kijk op waar de meest interessante kortingen hem in zitten.

  Zo is er een Assassin's Creed pakket met daarin vier titels uit de franchise. Het pakket met Black Flag, Unity, Rogue en Syndicate heeft in totaal een korting van 53% zodat je nog maar 51,26 euro betaalt voor de vier titels. Andere games die niet in het pakket zitten, zoals de eerste en tweede Assassin's Creed, hebben kortingen van 50%. Fallout 4 kun je ook voor de helft van het geld aanschaffen waardoor je slechts 29,99 euro betaald.

  Steam Summer Sale gestart

  Zo is er bijvoorbeeld ook korting op The Witcher 3: Wild Hunt en alle uitbreidingen van de game. Voor het samengestelde pakket betaal je na de korting nog maar 50,24 euro in plaats van 74,99. De pas uitgekomen Doom kost op het moment nog maar 35,99 euro en op GTA V ontvang je een korting van 40% zodat je nog maar 35,99 euro hoeft te betalen in plaats van 59,99 euro.

  Zoals je gewend bent van de uitverkoop zijn er veel grote titels in de aanbieding voor de PC. Er is te veel om op te noemen en daarom kun je het beste zelf een kijkje nemen op de website van Steam of in de Steam client. Bovenstaande is namelijk slechts een kleine greep uit het totale aanbod.

  The Witcher 3: Wild Hunt

  Verkijgbaar vanaf 19 may 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.