Steam summer sale 2019 datum gelekt!

  Iedereen kent het wel. De Black Friday van gaming, De steam summer sale 2019! Dit jaar zal die ook weer komen en mogelijk is de startdatum gelekt door het Twitter-account Steam Database. Het Twitter-account had deze informatie vrijgegeven op 15 mei 2019 en het is niet de eerste keer dat ze dit doen.

  De Steam Summer Sale 2019 datum gelekt?

  De Steam Summer Sale 2019 zal dit jaar beginnen op 25 juni, dat zegt het Twitter-account van Steam Database. Natuurlijk moet je niet vergeten dat dit een gelekte datum is en dus niet een feit. Toch staat het Twitter-account er wel om bekend betrouwbaar te zijn. Het account heeft namelijk al meerdere keren informatie over Steam Sales gelekt.. De officiële aankondiging moet nog gedaan worden door door Steam zelf.

  Toch niet alweer!

  Het is niet de eerste keer dat de Steam Summer Sale startdatum gelekt is, elk jaar is er wel een manier gevonden om de start te onthullen. Vorig jaar was het PayPal die niet het geheim kon bewaren. En dit jaar is het Steam Database die de Startdatum onthult. De sale zal in totaal twee weken duren en zal zoals gewoonlijk vol zitten met Deals voor Tech, Games en software. Van indie-games tot Triple-A titels.

  Aanbiedingen waar je u tegen zegt

  De Summer Sales van Steam staan vooral bekend om de gigantische kortingen die je krijgt. De aanbiedingen veranderen zowel wekelijks als dagelijks, je moet altijd op de hoogte blijven en Steam checken of een van de games op jouw verlanglijstje erbij staat. In ieder geval zijn we het met ze alle eens over één ding hier op de redactie. De Steam Summer Sale is het genot van elke pc-gamer, maar ook de eerste beste manier om een pc-gamer zijn portemonnee leeg te zuigen. Dus spendeer met mate! Lees hier wat onze top 10 beste Steam games zijn van 2018 en nog een 10 toffe steam games die het zeker waard zijn om te halen tijdens de Sale!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.