Steam Sale Tip van de Dag - Far Cry 3

  Het is inmiddels de vijfde dag van de Steam Exploration Sale! Maak je borst maar nat voor alweer een Steam Sale Tip van de Dag van XGN, over een game die je vandaag echt niet mag missen. Met vandaag in de schijnwerpers: Far Cry 3!

  Far Cry 3 is vandaag in de aanbieding. Dit is de Steam Sale Tip van de dag: de game is 75 procent afgeprijsd en kost nu maar 4,99 euro. De open-world shooter van Ubisoft is vandaag samen met GTA IV, Dishonored, Torchlight II en Saints Row IV in de uitverkoop.

  Kun je niet genoeg Far Cry krijgen, dan is er voor 9,99 de Far Cry franchise bundel, met daarin Far Cry, Far Cry 2, Far Cry 3 en Far Cry 3 - Blood Dragon. De Steam sale loopt tot en met 2 december, en iedere dag worden er nieuwe deals aangeboden.

  Steam Sale Tip - Far Cry 3

  Far Cry 3 is inmiddels wel alweer twee jaartjes oud, maar dat betekent niet dat de game er minder op is geworden. Alwin gaf de game destijds een 9.0 in de Far Cry 3 review.

  "Far Cry 3 weet het tweede deel van de serie met vlag en wimpel te evenaren en te overtreffen. Het biedt dezelfde vrijheid die alle spelers zal bekoren – met wat extra aandacht voor stealth-liefhebbers – en geeft spelers tegelijkertijd uren vermaak door de prachtige omgevingen vol te stoppen met missies, collectables en mogelijkheden om Jason sterker te maken. Daarbovenop is de hoofdverhaallijn erg vermakelijk door de geweldige personages en zijn de missies stuk voor stuk erg geslaagd. Dit is een open wereld-shooter op z’n best." - Alwin Wubs

  De aanbiedingen van vandaag blijven actief tot 19.00 uur, dus sla je slag op Steam! Deel 4 is recentelijk ook op de massa losgelaten; wat Sebastiaan er van vond, kun je lezen in de Far Cry 4 review.

  Saints Row IV

  Verkijgbaar vanaf 23 august 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.