Steam PS4 controller nu volledig ondersteund

  In de laatste update voor Steam is ondersteuning voor de PlayStation 4 Dual Shock Controller toegevoegd. In Big Picture mode heeft deze nu dezelfde functionaliteit als een Steam Controller. De Steam PS4 controller ondersteuning was eerder al beschikbaar in de Steam Client Beta.

  Als je een PlayStation 4 controller gebruikt voor je PC kan je deze vanaf nu ook gebruiken in Steam. De controller wordt nu volledig ondersteund. Zo kunnen de verschillende functies van de Dualshock 4 controller verbonden worden aan de functies in Steam, inclusief de trackpad van de PlayStation 4 controller.

  Steam PS4 Controller ondersteuning komt samen met update

  De Steam PS4 Controller ondersteuning is niet het enige wat toegevoegd is aan Steam. Zo kwam de controller ondersteuning samen met wat andere aanpassingen. In Big Picture Mode bijvoorbeeld is nu de naam van de game te zien als de afbeelding van de game te langzaam laadt.

  De update brengt ook nieuwe features voor controllers. Zo worden LED lichten, zoals op de Dualshock 4 controller, nu ondersteund door Steam. Ook is er een nieuwe Joystick Mouse-modus die je een controller met joysticks als muis laat gebruiken.

  De Steam update met Steam PS4 controller ondersteuning is nu beschikbaar. Deze wordt automatisch gedownload wanneer je Steam opstart.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.