Steam ondersteunt AC: Unity, The Crew, Far Cry 4 niet in UK

  Ubisoft heeft ervoor gezorgd dat Assassin's Creed Unity, Far Cry 4 en The Crew niet verkrijgbaar zijn op Steam in het Verenigd Koninkrijk. Daardoor zijn de games digitaal alleen maar beschikbaar via Uplay, het digitale platform van Ubisoft.

  Het platform van Ubisoft wordt dus het enige platform waar je Assassin's Creed Unity, Far Cry 4 en The Crew kunt kopen als je in het Verenigd Koninkrijk woont. Waarom Ubisoft dit zo heeft gedaan is nog niet bekend gemaakt.

  Assassin's Creed Unity, Far Cry 4 en The Crew wel verkrijgbaar via andere kanalen dan Steam

  Ubisoft meldde dit in een gesprek met PCGamesN, waar alleen gepraat werd over Assassin's Creed Unity.

  "We zijn in gesprek met Valve over Assassin’s Creed Unity, maar voorlopig is de game niet te koop op Steam in het Verenigd Koninkrijk. Mensen die in het Verenigd Koninkrijk wonen en de games digitaal willen kopen, kunnen dat doen via de Uplay Store, in de winkels of via andere digitale kanalen."

  Ubisoft sprak in dit interview alleen over de ondersteuning in het Verenigd Koninkrijk, maar niet over Nederland; hier zal het waarschijnlijk gewoon mogelijk worden om bovenstaande games te spelen via Steam.

  Game Keys voor Uplay die via andere websites als GamersGate of Green Man Gaming zijn gekocht, kunnen wel op het platform van Ubisoft worden verzilverd. Ubisoft heeft een standaard prijskaartje van 50 pond aan de games gehangen.

  The Crew

  Verkijgbaar vanaf 2 december 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.