Steam Free Weekend van start met twee gratis games

  Er is weer een Steam Free Weekend aan de gang waarbij er games gratis te spelen zijn. Dit weekend zijn de gratis games The Elder Scrolls Online en F1 2017.

  Race fans kunnen zich klaarmaken achter hun PC en F1 2017 vanaf nu gratis downloaden. Het spel zal tot zondagavond om negen uur gratis te spelen. Mocht het spel je nou super vet lijken, dan is de game in huis te halen met een flinke korting. In de plaats van 54,99 euro is het spel nu te koop voor 16,49 euro.

  Steam Free Weekend met veelbelovende games

  Mocht je meer van zijn van fantasie in de plaats van realiteit, dan is het beter om The Elder Scrolls Online een kans te geven. Wat vooral opvalt is dat ESO zelfs vijf dagen lang gratis te spelen is, dit staat op de Steam pagina van het spel. Het is niet bekend of dit een fout is. De meer dan tien miljoen spelers die het spel hebben zijn grotendeels positief over het spel op Steam.

  Beide games hebben over het algemeen erg positieve recensies op Steam. Ook wij waren erg lovend over beide spellen. In onze F1 2017 review belonen wij de game met een 8. The Elder Srolls Online hebben wij in onze review een 9 gegeven. Er is meer informatie te vinden over beide games en onze ervaringen tijdens het spelen in de reviews.

  De gratis games zijn via Steam te downloaden.

  F1 2017

  Verkijgbaar vanaf 25 august 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.