Starlink Battle for Atlas release bekendgemaakt en Star Fox duikt op

  De Starlink Battle for Atlas release is bekend. Het nieuws werd met de wereld gedeeld tijdens de Ubisoft persconferentie op de E3 beurs in Los Angeles. Samen met de releasedatum werd ook ander nieuws omtrent de game onthuld.

  Fans van de aankomende actiegame Starlink Battle for Atlas hoeven niet lang meer te wachten voor zij aan de slag kunnen met de titel. De game verschijnt namelijk 16 oktober al voor de PlayStation 4, Xbox One en de Nintendo Switch. Voor dat laatste platform had de uitgever bovendien nog meer goed nieuws te melden. De Nintendo Switch versie van Starlink zal namelijk een extra exclusief karakter bevatten in de vorm van Star Fox.

  De vos en zijn iconische schip zullen beschikbaar zijn voor spelers om in te zetten in de strijd om Atlas van de ondergang te redden. Bovenaan het artikel is de trailer met het Nintendo karakter in de hoofdrol te bewonderen. Door het gebruik van fysieke schepen die je op je controller kunt klikken, kan er interactie aan worden gegaan met content in de game. Zo kun je jouw schip, piloot en gear upgraden, zowel met fysieke onderdelen als upgrades in-game.

  Starlink Battle for Atlas release niet het enige E3 nieuws

  Starlink Battle for Atlas is niet de enige game die van zich heeft laten horen tijdens de E3 persconferentie van Ubisoft dit jaar. De uitgever heeft al haar aankomende grote titels ruimte gegeven om te schitteren. Zo werd er aandacht geschonken aan Beyond Good and Evil 2, Trials Rising enThe Division 2 . Daarnaast was Assassin's Creed Odyssey groots aanwezig, waarbij flink wat nieuwe details uit de doeken zijn gedaan en er gameplay getoond is.

  XGN.nl is ook aanwezig op de E3-beurs in Los Angeles. Houd de website dan ook goed in de gaten voor het allerlaatste nieuws vanaf de gamebeurs!

  Starlink: Battle for Atlas

  Verkijgbaar vanaf 16 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.