Starfield release ook naar huidige generatie consoles?

  Er bestaat een mogelijkheid dat de recent aangekondigde Starfield ook naar de huidige generatie consoles komt. Nieuwe uitspraken van de Bethesda director brengen ook hoop voor een Starfield release op PC, PlayStation 4 en/of Xbox One.

  Todd Howard, director en uitvoerend producent van Bethesda Softworks, deed in een interview met Eurogamer het één en ander uit de doeken over Starfield. Dit nieuws lijkt voordelig te kunnen uitpakken voor mensen die graag deze game op de huidige generatie consoles willen spelen.

  Meer Starfield releases?

  Eerder was duidelijk dat Starfield een next generation game wordt. Maar er wordt nu een beeld geschetst dat Bethesda een release op de huidige generatie zeker niet heeft uitgesloten:

  ¨Op welke systemen we het op lanceren - wat de hardwarevereisten worden - alles moet nog worden bepaald. We zijn druk bezig, we denken in de toekomst heel erg ver, dus we bouwen iets dat de nieuwste generatie hardware aankan. Dat is waar we op dit moment aan bouwen, dat is waar onze gedachten zijn, maar dat betekent niet dat het ook niet zou bestaan ââop de huidige systemen¨, aldus Todd Howard.

  Het lijkt erop dat de focus op de volgende generatie blijft liggen maar dat er wel nagedacht wordt over een release van Starfield op Xbox One, PC en PlayStation 4.

  Nog geen releaseperiode bekend

  Momenteel is er nog geen releasedatum voor Starfield. De game werd tijdens de E3 Bethesda conferentie aangekondigd en zal een Sci-Fi-titel worden. Vooralsnog is er nog heel weinig over de game bekend, behalve dat het een ruimteavontuur lijkt te gaan worden. De game werd in één adem geteased met Bethesda's The Elder Scrols VI, waar ook vrij weinig van bekend is.

  Starfield

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.