Stardew Valley update zal singleplayer uitbreiden

  Wie niet genoeg kan krijgen van het verzorgen van plantjes, dieren en dorpsgenoten, kan opgelucht ademhalen. Een grote aankomende Stardew Valley update zal namelijk de singleplayer flink uitbreiden!

  Dat de boerderijgame zeer vermakelijk is, bleek ook wel uit onze review. Wie tientallen (in-game) jaren besteedt aan het opbouwen van een gigantische boerderij, had alleen weinig meer te doen dan het kunstje te herhalen in een andere setting en met een andere geliefde als huisgenoot.

  Stardew Valley update komt samen met de multiplayer modus

  Tot vandaag, want bedenker en maker van Stardew Valley, ConcernedApe (echt naam Eric Barone), kondigt aan naast een aankomende multiplayer modus ook flink tijd te investeren in meer solo content!

  De update zal gelijktijdig met de multiplayer modus uitkomen (die staat gepland voor begin 2018) en zal ‘ook’ grote impact hebben op de singleplayer modus. Wie tussen de regels doorleest zal zien dat het dus content betreft voor zowel single- als multiplayer!

  Afgezien van een plaatje van een boot bij de aankondiging, is er nog weinig bekend. Met een reden volgens ConcernedApe, hij wil het graag geheim houden totdat de update daadwerkelijk klaar is. De update zal naar alle beschikbare consoles (en PC) komen, dus ook naar de recente Switch release. Mocht je de game willen halen voor de Xbox One, dan kan dat hier.

  Stardew Valley

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.