Stardew Valley multiplayer modus komt steeds dichterbij

  In 2016 werd bekend dat er een multiplayer modus aan zit te komen voor Stardew Valley. Eric Borne, maker van de game, heeft nu meer beelden en informatie over de aankomende Stardew Valley multiplayer modus.

  Vorig jaar hebben we voor het laatst gehoord van de multiplayer modus. Inmiddels is er meer informatie uitgebracht over de modus.

  Op het Twitter kanaal van ontwikkelaar ConcernedApe is een nieuwe screenshot geplaatst van vier spelers die via een LAN party Stardew Valley aan het spelen zijn. Volgens Eric is de modus super leuk om te spelen. Er moet volgens hem nog wel aan gewerkt worden, maar een groot deel is er al.

  Stardew Valley multiplayer ook online

  Een fan vroeg zich via Twitter af of de multiplayer modus ook online gespeeld zou kunnen worden. Het antwoord hierop is, ja! Naast het spelen via een LAN party kunnen vrienden ook samen online spelen.

  Ook is bekendgemaakt dat spelers een gast in een bestaande game kunnen uitnodigen. Natuurlijk kunnen spelers er ook voor kiezen om een nieuwe game te starten, maar het eerste is ook een optie.

  De multiplayer modus zou in het begin van 2018 moeten verschijnen. Wellicht zal er ook een beta komen voor de modus. Stardew Valley kwam in 2017 uit voor de PC, PlayStation 4, Xbox One, Wii U en Nintendo Switch.

  Stardew Valley

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.