Stardew Valley multiplayer komt volgende maand

  Stardew Valley multiplayer verschijnt volgende maand in de PC-versie van het spel. Multiplayer wordt door middel van een gratis update aan het spel toegevoegd. De update is beschikbaar voor Windows, Mac en Linux.

  Op 1 augustus verschijnt de Stardew Valley multiplayer volgens ontwikkelaar ConcernedApe. De multiplayer update verschijnt in eerste instantie alleen op de PC-versies van het spel. De update gaat later ook verschijnen op de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch, maar wanneer is nog niet bekend.

  In de Stardew Valley multiplayer kun je met maximaal vier spelers het spel spelen. Iedere speler heeft een eigen versie van het spel nodig, want de game is niet door middel van iets als split screen te spelen. Wel is het mogelijk om je multiplayer opslagdata te gebruiken als je verder gaat in je eentje. Je hoeft dus niet te wachten tot iedereen weer kan spelen om verder te gaan met je boerderijtaken.

  De multiplayer van Stardew Valley is vrijwel identiek aan de singleplayer met maar een paar kleine aanpassingen. Zo heeft de multiplayer drie 'Cabins' die nodig zijn om samen te kunnen spelen en is er een winstmarge toegevoegd. Hierdoor blijft het verdienmodel van Stardew Valley in balans, zodat het spel niet te makkelijk wordt.

  Stardew Valley multiplayer laat na release

  Stardew Valley kwam oorspronkelijk uit op 26 februari 2016 voor de PC. De PlayStation 4 en Xbox One versies van de game verschenen later dat jaar en de Nintendo Switch kreeg in oktober 2017 pas de game. De meest recente versie van de game verscheen dit jaar in mei toen Stardew Valley naar de PlayStation Vita kwam.

  In onze Stardew Valley review kun je lezen hoe we de game een 9,0 gaven. De klassieke graphics lieten een goede indruk achter en het opbouwen van relaties en deze onderhouden was erg tof. Het enige wat wel jammer was, was dat de multiplayer ontbrak, maar daar komt nu dus verandering in.

  Stardew Valley

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.