Stardew Valley Multiplayer komt misschien volgende maand

  Het lijkt erop dat de Stardew Valley multiplayer modus er binnenkort aan zit te komen. In een update laat de ontwikkelaar achter de game weten dat, op zijn vroegst, de modus al volgende maand moet verschijnen.

  Stardew Valley verscheen vorig jaar op verschillende consoles en viel enorm in de smaak. Zo kreeg de game in onze review een mooie 9.0 en prezen wij de klassieke graphics en de verschillende gameplay features. Een multiplayer modus voor Stardew Valley werd vorig jaar al onthuld en de release komt nu steeds dichterbij. In de tweet hieronder heeft ConcernedApe, de ontwikkelaar achter de game, een kleine update gegeven over de voortgang van de multiplayer modus.

  Stardew Valley multiplayer modus ligt om de hoek

  Eerder heeft ontwikkelaar ConcernedApe al laten weten dat spelers in de toekomst een beta kunnen verwachten. Hierin kunnen zowel de singleplayer als multiplayer modi getest worden. Mocht alles naar wens verlopen is er dus een mogelijkheid dat deze beta ergens volgende maand lanceert, zodra de multiplayer modus klaar is voor gebruik.

  Stardew Valley is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch.

  Stardew Valley

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.