Stardew Valley multiplayer en console port bij volgende updates

  Ontwikkelaar Eric Barone heeft een serie van updates aangekondigd voor zijn enorm populaire indie game Stardew Valley. Barone komt met het nieuws dat er in ieder geval een content update komt, daarna Stardew Valley multiplayer opties alsmede ports naar PlayStation 4 en Xbox One.

  Barone begon zijn presentatie door meteen te melden dat er nog geen datum bekend is voor wanneer de Stardew Valley multiplayer zal komen. Ook zijn de data voor de console ports nog niet bekend. Barone was de enige persoon die aan de game werkte en zal nog altijd het grootste deel van het werk op zich nemen.

  Stardew Valley multiplayer door externe ontwikkelaar

  Om het process te versnellen heeft hij wel hulp ingeroepen van een andere ontwikkelaar, online bekend als Chucklefish, voor de ports, lokalisatie en het programmeer gedeelte van de Stardew Valley multiplayer modus. Barone zegt dat hij op deze manier kan focussen op het maken van content voor de 1.1 versie.

  Voor de 1.1 update van Stardew Valley focust de ontwikkelaar zich meer op de latere gameplay dan op de gameplay voor beginnende spelers. Met de update komen er ook complexere systemen om je gewassen bij te houden, komen er meer huwelijksmogelijkheden en nieuwe events, items en andere verbeteringen.

  Het is nog onbekend wanneer deze updates het licht zullen gaan zien maar Barone gaf wel aan in zijn presentatie dat hij de updates in de komende maanden wil doorvoeren.

  Stardew Valley

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.