Stardew Valley multiplayer beta binnenkort te verwachten

  Volgens ontwikkelaar Concerned Ape kunnen we binnenkort een Stardew Valley multiplayer beta verwachten. De multiplayer versie is nu namelijk in een van de laatste fases van ontwikkeling.

  In een blogpost van Concerned Ape meldt hij dat de nieuwe features klaar zijn en dat de teksten voor het spel worden vertaald. Tussendoor wordt er ook nog gewerkt aan bug fixes. Wanneer de vertalingen binnen zijn en zijn toegevoegd aan het spel zal er een testfase komen. Hierbij zullen zowel de singleplayer als mutliplayer content getest worden.

  Stardew Valley multiplayer beta nog deze lente

  Na deze tests zal er een beta komen voor het spel. Deze zal open zijn en zou deze lente nog uit moeten komen. Wanneer de beta in zicht is zal er meer informatie komen over hoe de beta zal werken. Ook wordt er dan een complete lijst met nieuwe features van de update uitgebracht.

  Concerned Ape heeft alleen gewerkt aan Stardew Valley. Voor de multiplayer modus heeft hij echter de hulp ingeschakeld van Tom Coxon, game ontwikkelaar bij Chucklefish Games. Coxon had de verantwoordelijkheid van de netwerkcodering om Stardew Valley te veranderen in een multiplayer spel. Wanneer de multiplayer versie precies uit zal komen, is nog onbekend.

  Stardew Valley

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.