Stardew Valley 1.1 update is nu live

  De razendpopulaire indie game Stardew Valley kreeg gisteravond een grote update. De Stardew Valley 1.1 update brengt een groot aantal nieuwe features en bugfixes. Stardew Valley is een RPG waar de speler van een oude boerderij een goedlopend bedrijf moet maken.

  In de Stardew Valley 1.1 update breidt developer ConcernedApe de game uit met veel gratis content. Een goede reden voor velen om de game weer op te starten en hun plattelandsleven voort te zetten.

  De hoogtepunten van de Stardew Valley 1.1 update

  De Stardew Valley 1.1 update brengt veel nieuwe content. Wij hebben alle hoogtepunten van de update even voor je op een rijtje gezet. Wil je de volledige lijst met veranderingen lezen? Kijk dan naar de changelog die ConcernedApe op zijn website heeft gepubliceerd.

  • Farm types - Je kan nu bij de character creation kiezen uit vijf verschillende 'boerderij werelden'. Iedere wereld is gefocust op verschillende skills.
   1. Standard Farm - De originele Stardew Valley boerderij.
   2. Riverland Farm - Veel water, goed voor het vangen van vissen.
   3. Forest Farm - Goed voor het verzamelen van voedsel.
   4. Hill-top Farm - Hier kan je mineralen vinden.
   5. Wilderness Farm - Monsters lopen hier 's nachts rond.
  • Nieuwe gebouwen - In Stardew Valley zijn nu een schuur, waar je vaten in kan opslaan, en een molen voor het maken van bloem.
  • Nieuwe relatie opties - Je kan nu trouwen met Shane en Emily. Echtgenoten hebben nu een unieke buitenruimte. Ook is er de mogelijkheid om te scheiden van een partner.
  • Nieuwe quest - In de update zit een nieuwe quest die in werking wordt gezet wanneer je als speler de Railroad area betreedt. De quest kan worden gestart wanneer de Community Center of JojaMart quest's zijn voltooid.

  Eerder dit jaar maakte ontwikkelaar ConcernedApe al bekend dat ze werkt aan een groot aantal content updates. Daarnaast werkt de developer nog aan de console port naar de PlayStation 4, Xbox One en Wii U. Verwacht wordt dat deze eind 2016 uitkomen.

  Stardew Valley

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.