StarCraft Remastered is in ontwikkeling

  Ontwikkelaar Blizzard Entertainment maakte gisteren bekend dat ze bezig is met StarCraft Remastered. Hierbij gaat het om een remaster van de originele StarCraft plus de uitbreiding StarCraft Brood War. De release wordt deze zomer verwacht.

  StarCraft Remastered zal betere graphics hebben dan de originele games en zal speelbaar zijn in een 4K resolutie. Maar dat is niet alles, het spel zal ook meerdere updates bevatten. Zo zal de gamer bijvoorbeeld een beter geluid en nieuwe illustraties voor de missies krijgen.

  Nieuwe features in StarCraft Remastered

  Naast bovenstaande toevoegingen zullen er nog meer kleine features in StarCraft Remastered worden toegevoegd. Zo kan de speler in-game verbinden met de Blizzard App. Ook kun je de progressie in het spel in de cloud opslaan.

  Mike Morhaime, de CEO van Blizzard vertelt de reden achter de remaster.

  ''Met deze remaster moderniseren wij de originele game in alle facetten. Je moet denken aan de graphics, audio en de online aspecten. We willen de spelers de ervaring van StarCraft voor nog eens 20 jaar beschikbaar stellen.''

  StarCraft Remastered zal deze zomer uitkomen voor de PC. De originele StarCraft kwam op 1 april in 1998 uit voor de PC. Het vervolg StarCraft 2 kwam in 2010 beschikbaar.

  StarCraft

  Verkijgbaar vanaf 1 april 1998

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.