StarCraft HD Remaster game zou in de maak zijn

  Volgens een Koreaanse nieuwssite zou er een StarCraft HD Remaster game in de maak zijn bij Blizzard. Reden hiervoor zou zijn dat de eerste StarCraft game van 18 jaar geleden nog altijd immens populair is.

  In de StarCraft HD Remaster game zou de gameplay ongewijzigd blijven ten opzichte van die van een kleine twintig jaar geleden in de originele game. Wel zou de game een flinke oppoetsbeurt krijgen wat betreft de graphics en de interface.

  'StarCraft HD Remaster game wordt tijdens WK StarCraft 2 aangekondigd'

  Volgens de Koreaanse nieuwssite zou de aankondiging van de StarCraft HD Remaster game tijdens het wereldkampioenschap van StarCraft 2 gedaan worden. Dit toernooi wordt 10 en 11 september gehouden in Mexico City. In november, tijdens het BlizzCon evenement zouden er vervolgens meer details om de nieuwe oude game bekendgemaakt worden.

  StarCraft is in Korea nog altijd één van de populairdere games, net achter League of Legends en Overwatch. En dat terwijl de release van de game inmiddels alweer achttien jaar achter ons ligt. Dit zou dan ook de voornaamste reden zijn van Blizzard om de game een make-over te gaan geven met de hedendaagse mogelijkheden.

  StarCraft

  Verkijgbaar vanaf 1 april 1998

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.