StarCraft 20 jaar - Meerdere in-game cadeaus verkrijgbaar deze maand

  Nu StarCraft 20 jaar bestaat, krijgen veel games gemaakt door ontwikkelaar Blizzard nieuwe content gebaseerd op het StarCraft universum. Spelers van onder meer Overwatch, StarCraft II en Diablo III zullen vanaf 6 maart getrakteerd worden op verse content.

  Marco Verch

  Op de StarCraft website staan alle details over de 20ste verjaardag van de real-time strategy game. Zo zullen Overwatch-spelers die tussen 6 en 8 maart inloggen, een speciale Sarah Kerrigan Ghost skin voor het personage Widowmaker ontvangen.

  Dat StarCraft 20 jaar bestaan zal in meerdere Blizzard games te merken zijn

  Zowel in StarCraft: Remasterd als StarCraft 2 zijn vanaf 6 maart nieuwe UI skins te verkrijgen. Als je tussen 6 maart en 8 april inlogt op StarCraft II ontvang je ook nog een nieuwe portrait en decal. Diablo III-spelers worden ook verwend met Dominion's Revenge, een Pet wat het uiterlijk heeft van een Battlecruiser uit de StarCraft serie.

  Daarnaast zullen ingelogde Heroes of the Storm-spelers tot 7 april drie Potraits van Protoss, Terran en Zerg ontvangen. World of Warcraft-spelers worden ook niet overgeslagen. Ze zullen namelijk na het saluteren van een van de speciale StarCraft pets, de "Salute to StarCraft" Feat of Strength ontvangen.

  StarCraft: Remastered

  Verkijgbaar vanaf 14 august 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.