StarCraft 2 warchests introduceren onder andere nieuwe skins

  De StarCraft 2 warchests zijn onderweg. Deze digitale kisten zitten vol met items maar zo moeten ze niet gezien worden. Je koopt ze namelijk en moet daarna ook nog je best doen om de items te unlocken. Tot 4 oktober zijn de kisten te koop.

  De fans van de game kunnen een 'War Chest schema' kopen en dan ontvangen ze add-ons waaronder cosmetische items. Maar deze kunnen ze alleen vrijspelen als ze hard werken. Je hebt drie warchests, de Zerg, Protoss en de Terran.

  StarCraft 2 warchests

  De prijzen van de kisten variëren van 10 euro voor één kist en 25 euro voor alledrie de kisten. 25 procent van alle inkomsten worden ingelegd in de prijzenpot van de StarCraft 2 e-sports. Dit evenement wordt gehouden op Blizzcon 2017.

  Als je alledrie de kisten koopt kun je meer dan 70 nieuwe items verwachten, maar je krijgt ze niet zomaar in je schoot geworpen. Wanneer je de eerste kist koopt krijg je een nieuwe skin en een portret, de rest zul je moeten unlocken. De rest bestaat uit meer skins, sprays en emoticons. Deze speel je vrij door gewoon het spel te spelen.

  Als je een warchest koopt krijg je naast de items ook een Hearthstone kaartenpakket, een huisdier in Diablo 3 en een lootchest van Heroes of the Storm. De actie loopt tot 4 oktober en je hebt tot 4 november de tijd om alles vrij te spelen. Om de spelers te helpen de items vrij te spelen krijg je een XP-bonus om je een duwtje in de rug te geven.

  Het eerste warchests-evenement start op 19 juli en het lijkt een goede manier om spelers weer naar StarCraft 2 terug te trekken. Ook krijgen gamers zo waarschijnlijk meer zin in BlizzCon aanstaande november.

  De meest recente StarCraft 2, Legacy of the Void, kwam op 10 november 2015 uit.

  StarCraft II: Wings of Liberty

  Verkijgbaar vanaf 27 july 2010

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.