Starbound verkoop behaalde 2,5 miljoen in 2016

  De indie game Starbound is 2,5 miljoen keer verkocht in 2016, dat maakt ontwikkelaar Chucklefish Games bekend op de officiële Starbound website. De ontwikkelaar laat weten erg blij te zijn met deze mijlpaal van de Starbound verkoop. Ook laat Chucklefish weten bezig te zijn met een Starbound update.

  Tijdens de Kerstdagen van 2016 verkocht Chucklefish de 2,5 miljoen kopieën van Starbound. Begin 2014 werd de game al warm ontvangen. Toen werd deze namelijk al een miljoen keer gekocht.

  De game was in 2014 nog in Early Access via Steam. In juli van 2016 bracht Chucklefish games de volledige versie, Starbound 1.0, uit.

  In Starbound reis door de ruimte, op zoek naar onderdelen en middelen om jouw ruimteschip te repareren en te upgraden. De game is een sandbox adventure game die veel weg heeft van de bekende Terraria, waar het ook jouw doel is om zoveel mogelijk goederen te verzamelen.

  Naast Starbound verkoop ook update in de maak

  Chucklefish games laat, naast het nieuws over de Starbound verkoop, ook weten bezig te zijn met een nieuwe update voor Starbound. Wat de update precies inhoudt, is nog onduidelijk. Wel laat Chucklefish weten dat deze update zich vooral gaat focussen op één ding: de ruimte. In een korte GIF toont Chucklefish alvast een gigantische mech die we in de volgende update gaan zien.

  Starbound

  Verkijgbaar vanaf 22 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.