'Star Wars The Rise of Skywalker gaat onthullen wie Reys ouders zijn'

  Sinds we Rey leerde kennen in The Force Awakens vroeg iedereen zich één ding af: ‘Wie zijn haar ouders?' Is het Luke Skywalker? Is het Han Solo? In The Last Jedi maakte Kylo Ren bekend dat haar ouders nietsnutten waren, maar is dit wel de waarheid? Volgens Daisy Ridley gaan we in Star Wars The Rise of Skywalker eindelijk een definitief antwoord krijgen.

  Wat maakte Daisy Ridley hierover bekend?

  Een hoofdpersoon uit de Star Wars saga was bij de Originele en Prequel-trilogie een lid uit de Skywalker familie. Vandaar dat er veel verwarring ontstond toen de onbekende Rey geïntroduceerd werd. In een recent interview maakte Daisy Ridley, de actrice van Rey, bekend dat we in Star Wars 9 meer informatie over haar verleden krijgen.

  Dit is wat Daisy hier precies over te zeggen had:

  J.J. Abrams heeft mij verteld dat de vraag over Rey’s ouders in Star Wars 9 beantwoord gaat worden. Dus aan het einde van de film zul je weten hoe alles precies in elkaar zit.

  Wat weten we over Rey’s ouders?

  De informatie die we over haar ouders hebben is zeer beperkt. We weten dat Rey is op een jonge leeftijd is achtergelaten op de woestijnplaneet Jakku. Kylo Ren en Rey hadden in The Last Jedi een verbinding in The Force die Kylo de mogelijkheid gaf om in haar verleden rond te neuzen. Volgens hem waren haar ouders alcoholisten en nietsnutten die nu dood in een graf op Jakku liggen.

  Wanneer komt Star Wars The Rise of Skywalker uit?

  Star Wars The Rise of Skywalker, het negende deel in de populaire Star Wars-reeks, zal vanaf 18 december 2019 in de bioscoop te zien zijn. Dit is het laatste deel uit The Skywalker Saga en zal tevens de laatste keer zijn dat we Mark Hamill en Carrie Fisher in hun iconische Star Wars rollen zullen zien.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.