Star Wars: The Old Republic Onslaught uitbreiding komt in september

  De MMORPG Star Wars: The Old Republic krijgt een nieuwe uitbreiding met de naam Onslaught. Dit maakt ontwikkelaar Bioware bekend op de blog van de game. De uitbreiding komt september 2019 uit en is gratis voor alle spelers met een abonnement op de game.

  Star Wars: The Old Republic Onslaught plaatst je in het midden van een wederopleving van de oorlog tussen de Galactic Republic en de Sith Empire. Als speler heb je de keuze om samen met je eigen factie te werken of haar van binnenuit tegen te werken.

  Wat is het plot van Star Wars: The Old Republic Onslaught?

  In de Onslaught uitbreiding zit een volledig nieuw verhaal, waarin de Sith het op een recent gebouwde scheepswerf op Corellia heeft voorzien. De Republic is ondertussen druk bezig om bondgenoten te vinden die willen helpen om de planeet tegen de Sith te beschermen.

  Hiervoor reis je als speler af naar twee nieuwe planeten: Onderon en Mek-Sha. Onderon is een terugkerende planeet die voor het eerst in Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords te zien was. Mek-Sha is een onafhankelijk station waarin piraten, huurlingen, smokkelaars en handelaren maar al te graag verblijven.

  The old republic

  Wat voegt Star Wars: The Old Republic Onslaught nog meer toe?

  Naast de nieuwe planeten komt er onder andere een nieuwe Flashpoint op Corellia en een nieuwe Operation set in de jungle van Dxun. Er worden ook extra vaardigheden en voorwerpen toegevoegd. Het maximaal te behalen level wordt verhoogd naar level 75 en het Nautolans ras wordt speelbaar.

  De uitbreiding komt ook met een nieuwe gear slot genaamd Tactical items. Deze voorwerpen veranderen je vaardigheden en daarmee ook je speelstijl. In Onslaught kan je de voorwerpen verdienen op de manier die jij wil. Hiermee heb je de keuze of je liever tegen mensen of computergestuurde vijanden wil vechten.

  Wanneer komt Star Wars: The Old Republic Onslaught uit?

  De Onslaught uitbreiding komt in september 2019 uit en is gratis voor iedereen die een abonnement op de game heeft. Het is mogelijk om Star Wars: The Old Republic gratis te spelen, maar dit zorgt ervoor dat je langzamer in level stijgt en je maar tot level 50 kan gaan. Star Wars: The Old Republic is speelbaar op de PC.

  The old republic ship

  Een nieuwe uitbreiding voor Star Wars: The Old Republic is niet het enige nieuws over Star Wars. Zo is de Star Wars Jedi Fallen Order release en eerste trailer onthuld. De eerste trailer voor Star Wars: The Rise of Skywalker is ook vrijgegeven.

  Star Wars: The Old Republic

  Verkijgbaar vanaf 20 december 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.