Bekijk de eerste Star Wars The Last Jedi trailer

  Vandaag is de eerste Star Wars The Last Jedi trailer vertoond. De video van 2 minuten laat de allereerste beelden zien van de komende Star Wars film.

  Het nieuwe deel in de Star Wars saga draait vanaf december in de bioscoop. Nu kunnen we alvast een kort kijkje nemen naar wat we kunnen verwachten. De eerste Star Wars The Last Jedi trailer is namelijk onthuld. Deze kun je boven dit artikel bekijken.

  Star Wars The Last Jedi trailer met bekende personages

  In de trailer zien we verschillende karakters uit Episode 7 terugkomen. Zo komt natuurlijk Rey langs, met wie de trailer opent, maar ook Finn en Poe maken hun opwachting. De trailer sluit af met de onheilspellende woorden dat het tijd is om de Jedi te beëindigen, wat goed past bij de titel van de film.

  Daarnaast zien we ook alvast een aantal fragmenten van actiescenes uit de film. Een basis van de Resistance lijkt opgeblazen te worden en in de ruimte wordt een flink gevecht uitgevoerd.

  Eerste poster

  Naast de trailer is ook de eerste poster van The Last Jedi onthuld. Op de poster zien we Luke Skywalker en Kylo Ren, met daarbij Rey die een lichtzwaard van gecombineerd blauw en rood licht omhoog houd.

  Star Wars The Last Jedi trailer met poster onthuld

  December in de bioscoop

  The Last Jedi draait vanaf december wereldwijd in de bioscoop. Het vorige deel, The Force Awakens, kwam twee jaar eerder uit. Dat deel wist toen enorm goede review te krijgen, waaronder bij ons.

  Afgelopen jaar verscheen nog Rogue One, een losstaande Star Wars film. Zulke losse films zullen meer gemaakt worden en afwisselen met de verhalen uit het hoofdverhaal. Zo komt in 2018 een film gericht op Han Solo uit, welke laten zien hoe hij zich tot een legendarische smokkelaar heeft ontwikkeld.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.