Star Wars The Last Jedi tickets nu te bestellen bij Pathé

  De Star Wars The Last Jedi tickets zijn vanaf nu te bestellen bij Pathé. Het moment voor de ultieme Star Wars fan om nu al verzekerd te zijn van een plekje voor de aankomende film.

  The Walt Disney Company

  Via de officiële site van Pathé kun je jezelf nu al verzekeren van één van de eerst beschikbare plaatsen. Voor de echte Star Wars fans die aan een 3D film niet genoeg hebben is er de unieke kans om de nieuwe Star Wars film in 4DX mee te maken. Dat is een techniek waarbij het lijkt alsof je daadwerkelijk in de film zit. Stoelen die bewegen, geuren die bij de scenès passen en dynamische weersimulaties horen daar allemaal bij.

  Nu kun je niet overal de 4DX ervaring mee maken. Sterker nog, je kunt alleen bij Pathé De Kuip en Pathé De Munt genieten van 4DX. Bij de overige bioscopen krijg je de "normale" 3D ervaring.

  Star Wars The Last Jedi tickets onderdeel van mega campagne

  Het moge duidelijk wezen dat de Star Wars The Last Jedi campagnemachine op volle toeren loopt. Zo zagen we de afgelopen week al twee trailers voorbij komen.

  Het eindpunt van deze campagne is natuurlijk is natuurlijk op 15 december, wanneer de film uitkomt. Mocht je niet kunnen wachten, dan kun je nog altijd genieten van Star Wars: The Force Awakens, de laatste film uit de nu lopende trilogie.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.