Star Wars spin off over Lando Calrissian lijkt er te komen

  Filmmaatschappij Lucasfilm wil nog een Star Wars spin off maken over een van de hoofdpersonen. Kathleen Kennedy, president van het bedrijf, onthult dat de nieuwe film moet gaan over Lando Calrissian.

  Lucasfilm

  In een gesprek met Premiere vertelt Kathleen dat zij van mening is dat de nieuwste film over het personage van Lando Calrissian moet gaan. Ook vertelde ze dat er nog genoeg verhalen over Han en Chewbacca te vertellen zijn, maar dat de eerstvolgende toch echt over Lando moet gaan.

  Wanneer komt de Star Wars spin off?

  Eerst zal de film Solo: A Star Wars Story op 23 mei in premiere gaan. In 2019 volgt dan Star Wars Episode IX nog, de afsluiter van de nieuwe filmtrilogie. Wat er daarna precies gaat komen, is nog onbekend. Maar Lucasfilm en Disney zijn nog lang niet klaar met de Star Wars films.

  De spin off over Lando Calrissian zal dus op zijn vroegst in het jaar 2020 uitkomen. Het personage verscheen voor het eerst in de tweede Star Wars film, The Empire Strikes Back. Daarin nam acteur Billy Dee Williams de rol aan. Ook in Return of the Jedi keerde hij terug.

  In Solo: A Star Wars Story speelt acteur Donald Glover (Community, Spider-Man Homecoming) een jonge Lando.

  Meer Star Wars

  Wil je meer over de Star Wars films weten? Hier zijn 10 details in Star Wars: A Solo Story. Ben je benieuwd naar The Last Jedi? Lees dan onze review van de film.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.