Star Wars Obi Wan spinoff waarschijnlijk niet in de bioscoop

  Disney komt binnenkort met zijn eigen streamingdienst, en geruchten gaan dat een van de nieuwe Star Wars Spinoffs daar in première zal gaan. Naar alle waarschijnlijkheid gaat dat de Star Wars Obi Wan spinoff worden.

  Lucasfilm

  Na de minder succesvolle première van Solo: A Star Wars Story, zou de nieuwe spinoff van Obi Wan niet verschijnen in de bioscopen, maar op de nieuwe streamingdienst van Disney. Dit vertelt The Playlist in een verslag. De streamingdienst van het bedrijf komt laat volgend jaar uit, en zou een grote concurrentie moeten worden voor Netflix.

  The Playlist noemt het gerucht zelf een hard rumor, en vertelt dat ze ingelicht zijn door een bron van Disney. Die vertelde dat de lancering van de Obi Wan film op de nieuwe streamingdienst goed zou concurreren met Netflix. En wat is een betere manier dan je streamingdienst te lanceren met gelijk een nieuwe Star Wars film?

  Niet veel bekend over Star Wars Obi Wan spinoff

  Over de film zelf is verder nog niet heel veel bekend. Wel is de kans groot dat we Ewan McGregor terug gaan zien in de film. Obi Wan zou als kluizenaar op Tattooine verblijven, en waken over baby Luke Skywalker. Na een conflict tussen de lokale boeren en een groep sand people gaat Obi Wan in Jedi-modus.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.