Star Wars Limited Edition smartphone aangekondigd door OnePlus

  Ben je fan van Star Wars, dan heeft OnePlus goed nieuws. De smartphone fabrikant komt namelijk met een 5T Star Wars Limited Edition smartphone op de proppen. Tijdens het Bangalore Comic Con evenement in India dat op 2 en 3 december plaatsvond, heeft OnePlus de officiële onthulling gedaan.

  OnePlus India

  De aankondiging van de speciale OnePlus is middels een teaser video gedaan. Een exacte releasedatum is er niet en ook is er weinig over de specificaties bekend, maar het is duidelijk dat de smartphone een opvallend uiterlijk heeft. De achterkant is wit en bevat het filmlogo in de kenmerkende rode kleur.

  Star Wars Limited Edition smartphone valt samen met The Last Jedi

  De onthulling komt niet zomaar uit de lucht vallen. Vanaf 13 december draait de nieuwste Star Wars-film in de bioscoop, waarvan onlangs een nieuwe trailer is verschenen. Dit is het vervolg op The Force Awakens uit 2015 en het tweede deel van een nieuwe trilogie. Vorig jaar verscheen ook nog de spin-off Rogue One: A Star Wars Story.

  Een dag na de filmpremière zal OnePlus meer bekendmaken over de smartphone die in het teken van deze film staat met een launch evenement in Bombay. De verkoop zal dus in ieder geval in India starten, maar wanneer en of het ook voor andere landen geldt is nog niet duidelijk.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.