Star Wars Knights of The Old Republic film mogelijk in de maak

  Een van de meest populaire Star Wars games, Knights of the Old Republic krijgt mogelijk een eigen film. De game is al veel gebruikt in stripboeken en ook in The Old Republic MMO, maar tijdens Star Wars Celebration 2019 hebben we gehoor gekregen dat er mogelijk een film in de maak is.

  Tijdens een interview op Star Wars Celebration met Kathleen Kennedy, CEO van Lucasfilm, vertelt zij dat er iets in de maak is in verband met Knights of The Old Republic. Waar dit naartoe zal leiden is nog niet duidelijk, maar Lucasfilm wilt ervoor zorgen dat er in ieder geval geen overdosis aan Star Wars-content zal komen in de komende jaren.

  Nu geven de woorden van Kennedy een beetje hoop dat er iets zal gaan gebeuren met Knights of The Old Republic, maar we kunnen nergens zeker van zijn. Wie weet zullen ze een nieuwe trilogie aan films maken of een Disney+ TV-serie. Nu kunnen we alleen nog speculeren over wat er in de maak is en of dit überhaupt ooit het daglicht zal zien.

  Kotor

  Een Star Wars Knights of the Old Republic film?

  Star Wars Knights of the Old Republic is een RPG ontwikkeld door BioWare en kwam uit in 2003. Tot heden is deze titel een favoriet onder de Star Wars-fanaten. In de game kun je namelijk zelf je pad kiezen. Ga je voor een vredelievend verhaal? Of zet je jezelf neer als een meedogenloze Sith die iedereen het liefst vermoord?

  De game kent een gevechtssysteem waar je in beurten elkaar aanvalt. Je kunt de aanvallen selecteren en ook op wie je deze aanval uitvoert, waarna er klappen worden uitgedeeld. De grote hoeveelheid content en de diepe verhaallijn zorgen ervoor dat de game nog steeds veel wordt gespeeld en door velen gezien wordt als een van de beste Star Wars-games tot nu toe. De game is te spelen op de originele Xbox en via backwards compatibility op de Xbox One. Ook is de titel te spelen op PC.

  Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords

  Verkijgbaar vanaf 11 february 2005

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.