Star Wars Han Solo movie release mogelijk uitgesteld

  De volgende Star Wars Han Solo movie wordt mogelijk uitgesteld. Dat meldt MakingStarWars op haar website. De Han Solo movie release zou volgens de geruchten met zeven maanden worden uitgesteld.

  Vorige maand konden we nog volop genieten van Star Wars: Rogue One, de eerste van een reeks nieuwe Star Wars spin-off films, maar daar blijft het niet bij. De volgende Star Wars Story die op de agenda staat is een Han Solo movie. Deze film zal zich richten op de jongere jaren van Han Solo.

  Langzaam maar zeker wordt er steeds meer informatie over deze Han Solo bekendgemaakt, zo kunnen we onder andere genieten van Emilia Clarke, Alden Ehrenreich en Donald Glover. Nu lijkt er toch slecht nieuws aan te komen. De Han Solo movie zou namelijk volgens de geruchten van 25 mei 2018 naar 13 december 2018 worden uitgesteld.

  Han solo movie release zou geen verrassing zijn

  Een uitstel van de Han Solo movie release naar december zou geen verrassing zijn. Eerder werd bekendgemaakt dat Star Wars: Episode VIII ook is uitgesteld, maar dan van mei 2017 naar december 2017. Het lijkt er dus op dat Disney van december een Star Wars maand wil maken door alle nieuwe films in die maand uit te brengen.

  Star Wars Episode VII kwam namelijk uit in december, Rogue One kwam uit in december, Episode VIII komt uit in december en nu lijkt de Han Solo movie ook in december uit te komen. Als het gerucht dus zou kloppen dan is Star Wars: Episode IX de enige 'nieuwe' Star Wars film die niet in december uit gaat komen. Deze release staat namelijk op dit moment nog gepland op 24 mei 2019, maar zou ook nog veranderd kunnen worden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.