Star Wars Google thema beschikbaar voor Google apps

  Echte Star Wars fans kunnen vanaf vandaag een Star Wars Google thema gebruiken. Je kunt een dark side of light side thema kiezen voor je Google apps zoals Chrome, YouTube en meer.

  Dit nieuws is bekendgemaakt op de officiële blog van Google. Om dit thema te gebruiken kun je google.com/starwars bezoeken en zo een thema kiezen. Je hebt de keuze uit de light side en de dark side. Aan de hand van je keuze krijgt je profielfoto een filter, maar dat is niet alles.

  Star Wars Google thema verandert laadbalk in lightsaber

  Diverse Google apps worden aangepast met een Star Wars tintje. Denk hierbij aan de laadbalk van Gmail die verandert in een lightsaber of de afbeelding van Google Streetview die verandert in een Stormtrooper of Rebelpilot. Ook verandert het poppetje van Google Maps in een Star Wars personage. Bovendien wordt in Google Calendar de bioscoopdatum van The Force Awakens toegevoegd en krijgt Waze, een navigatie-app, de stem van de bekende C3PO.

  Een laatste grappige toevoeging is een extra taal die is toegevoegd uit Star Wars aan het veelgebruike Google Translate. Er is zelfs een promotievideo gemaakt van het Star Wars Google thema, die je bovenin kan bekijken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.