Star Wars Force Collection content krijgt toevoeging

  Om Star Wars dag te vieren heeft Konami aangekondigd de Star Wars Force Collection content uit te breiden. De nieuwe content is gebaseerd op Star Wars The Force Awakens.

  Star Wars Force Collection is een kaartgame voor op de smartphone, geheel in de stijl van de buitenaardse franchise. Door de uitbreiding, geïnspireerd door Star Wars The Force Awakens, worden er extra in-game events, pakjes kaarten en andere features toegevoegd.

  Om Star Wars dag nog meer te vieren heeft Konami een speciale bonus bedacht. Zo krijgt elke speler die binnen een gelimiteerde tijd inlogt een exlusieve 5-sterren kaart van R2-D2.

  Star Wars Force Collection content geeft je Rey

  Naast R2-D2 kan je speciale kaarten van Rey en Kylo Ren sparen. Ook heb je toegang tot het kopen van een unieke "Star Wars Dag"-pakje, waarbij je verzekerd bent van een 5-sterren kaart. Nieuwe events zijn er toegevoegd in de vorm van "Strike on Starkiller", waar je taak is om met andere spelers de Starkiller basis te verslaan. Ook is er de toevoeging van Expanded Borders Starkiller Base dat je in staat stelt om Finn en Captain Phasma te verslaan om hun unieke kaarten te bemachtigen.

  Naast deze content maken ook een aantal verbeteringen een opwachting. Zo krijg je additionele formatie slots is Class 14 toegevoegd aan de Proving Grounds. Bovendien zullen er nieuwe voorwerpen te koop zijn in de vorm van Hangar en Card Binder.

  De Star Wars Force Collection content wordt op Star Wars dag, morgen 4 mei, toegevoegd.

  Star Wars Force Collection

  Verkijgbaar vanaf 4 september 2013

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.