Star Wars Episode 9 werktitel bekendgemaakt

  Star Wars The Last Jedi is net in de bioscoop, maar toch zitten Disney and LucasFilm niet stil. Ze hebben de Star Wars Episode 9 werktitel aangekondigd. De film zal pas in 2019 in de bioscoop te zien zijn.

  Een werktitel is niet de uiteindelijke titel van de film, maar er kan vaak wat worden afgeleid van de werktitel. Daarom zijn er al aardig wat theorieën over de werktitel van Star Wars Episode 9. De titel is Black Diamond.

  Een zwarte diamant is één van de hardste dingen op aarde. Niemand weet precies hoe ze gemaakt worden, maar er wordt gespeculeerd dat deze diamanten gemaakt worden onder harde druk onder de korst van de aarde. Een bekende theorie op het internet spreekt dan ook over Rey als zwarte diamant.

  Star Wars episode 9 werktitel refereert aan studio

  Naast de theorieën over Rey en de zwarte diamanten, kan de werktitel ook gelinkt worden aan een studio die origineel zou werken aan de film over Han Solo. Dit is Carbonado Industries en een zwarte diamant wordt ook wel eens een carbonado genoemd. Carbonado Studios werkt niet meer aan Solo, Stannum 50 Labs heeft het overgenomen.

  Star Wars: The Last Jedi doet het goed in de bioscoop. Wij hebben de film al gezien en een review gegeven. Wil je weten wat wij vonden van The Last Jedi, lees dan vooral de review. Het is nog even wachten voor we Episode 9 in de bioscopen kunnen verwachten. De film komt pas in 2019 uit. Gelukkig komt Han Solo: A Star Wars Story eerder uit, in mei 2018.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.