Star Wars Episode 9 titel wordt mogelijk deze week uitgebracht

  Uit een Tweet van Star Wars UK kunnen we afleiden dan de titel voor Star Wars Episode 9 waarschijnlijk snel bekend wordt gemaakt. Eerdere geruchten gingen al rond over een mogelijke titel, maar nu lijkt het erop dat we de echte titel mogen verwachten. De film komt dit jaar nog uit.

  Walt Disney Studios Motion Pictures

  Eerdere geruchten rond Episode 9 brachten al naar buiten dat het nieuwste en laatste deel van de Skywalker saga ‘The Balance Of The Force’ zou gaan heten. Dit blijft natuurlijk een gerucht, maar we kunnen uit een Tweet van Star Wars UK van 16 februari halen dat de titel van Star Wars Episode 9 waarschijnlijk snel bekend wordt gemaakt. Misschien al deze week.

  De Tweet begint met de zin: ‘The calm before the galactic storm...’ en voegt ook een video toe waar we Anakin Skywalker, Luke Skywalker en Han Solo zien die de iconische zin ‘This is where the fun begins’ uitspreken. Of dit specifiek gerelateerd is aan de bekendmaking van de titel is natuurlijk niet zeker, maar het hint hier zeker naar. De tweet kun je hieronder zelf aanschouwen.

  Star Wars Episode 9 klaar met productie en krijgt titel

  Op 15 februari 2019 maakt JJ Abrams al bekend dat de productie van Episode 9 klaar is en bedankte hij hierin iedereen die aan de film heeft meegewerkt, zowel cast als crew. John Boyega bevestigde ook al eerder dat er een tijdsprong zit tussen The Last Jedi en Episode 9. Episode 9 zal namelijk een jaar na de gebeurtenissen van The Last Jedi afspelen. Ook zal oud bekende Billy Dee Williams terugkomen om zijn rol als Lando Calrissian opnieuw te vertolken. De vraag is of we Carrie Fisher terug gaan zien als Leia Organa, aangezien zij eind 2016 overleed.

  Ons hart gaat al sneller kloppen bij het idee van Episode 9 en nu de titel snel bekend wordt gemaakt kunnen we al helemaal niet wachten. Onze lightsabers zijn gepoetst en we oefenen nog even op onze force choke maar dan zijn ook wij helemaal klaar voor Star Wars Episode 9 die op 18 december 2019 naar de bioscopen komt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.