Star Wars Episode 9 release verschoven naar eind 2019

  De Star Wars Episode 9 release is verschoven naar december 2019. Dat maakten Disney en Lucasfilm bekend op de officiële Twitterpagina van Star Wars.

  De releasedatum van die film werd eerder dit jaar al vastgesteld op 24 mei 2019, maar wordt nu verschoven naar 20 december 2019. Waarschijnlijk vanwege het oponthoud dat de regisseurswissel teweeg gebracht heeft. Gisteren werd namelijk bekend dat JJ Abrams, regisseur van Star Wars The Force Awakens, Colin Trevorrow gaat vervangen als regisseur van de nog niet van titel voorziene Star Wars film.

  Verschoven Star Wars Episode 9 release geeft ruimte voor Aladdin

  Nu het derde deel in de nieuwste Star Wars trilogy mei verruilt voor december, zorgt dat ervoor dat er een plek vrijgekomen is voor een andere film in mei 2019. Dit is de nieuwe Aladdin.

  Voordat het überhaupt tijd is voor Star Wars Episode 9, komt eerst nog Star Wars The Last Jedi, het achtste deel, uit. Dat staat gepland voor 13 december aanstaande. Verder verschijnt er ook een tussendeel dat gaat over het leven van Han Solo. Dat komt op 25 mei 2018 uit in de Verenigde Staten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.