Star Wars: Episode 9 klaar met filmen, J.J. Abrams toont beelden van de set

  Lang hebben we moeten wachten, maar nu is het bijna zover. Star Wars: Episode 9 is officieel klaar met filmen. Dit laat J.J. Abrams weten in een tweet. Het laatste deel van de saga zal december in de bioscopen te zien zijn.

  Walt Disney Studios Motion Pictures

  Het laatste deel in de Skywalker saga is klaar met filmen. In een tweet van J.J. Abrams laat hij weten dat Episode IX klaar is met productie. De saga begon met Star Wars; The Force Awakens uit 2015 en ging verder met Star Wars: The Last Jedi uit 2017. Dit jaar zal het laatste deel in december te zien zijn in de bioscopen.

  ‘Het voelt onmogelijk, maar vandaag zijn de opnames afgerond voor Episode IX. Er is geen goede manier om de fantastische crew en cast te bedanken. Ik sta voor altijd bij jullie in het krijt.’ - J.J. Abrams

  Star Wars Episode 9 set foto's

  De locatie op de foto laat waarschijnlijk Rey haar thuisplaneet Jakku zien, maar wat ook kan is dat ze op Tatooine zit. Geen idee, hiervoor moeten we wachten tot de release. Episode 9 zal zich een jaar na The Last jedi afspelen volgens John Boyega. Tussen The Last Jedi en Episode IX zal dus een tijdsprong zitten. Ander dan voorheen, aangezien The Last Jedi gelijk verder ging waar The Force Awakens stopte.

  Mogelijk was de titel van Episode 9 ook al uitgelekt via een Reddit-gebruiker die op de officiële Star Wars-website heeft lopen sleutelen. Star Wars: Episode IX zou Star Wars: Balance Of The Force gaan heten. Of dit zeker is is niet duidelijk.

  We zijn benieuwd naar Episode 9. Hoe nu verder, aangezien Luke Skywalker in het laatste deel opging in het niets, en wat zal de ontknoping zijn van deze laatste Skywalker saga? We gaan het in december zien als Star Wars: Episode 9 in de bioscopen komt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.