Star Wars Episode 9 geruchten bevestigd door John Boyega

  Acteur John Boyega heeft een Star Wars Episode 9 gerucht bevestigd. Zo vertelde hij aan Empire Magazine dat Episode 9 een jaar na Star Wars: The Last Jedi (2017) zal afspelen. In de aankomende film zullen we dus een tijdsprong zien.

  The Walt Disney Company

  John Boyega wilde naast het plot geen ander informatie kwijt. We weten dus nog steeds niet wat de officiële naam is van de film. Wel weten we dus dat het verhaal van Episode 9 een jaar na de gebeurtenissen uit The Last Jedi zal afspelen. Het is opvallend dat dit bevestigd is door John Boyega, omdat hij in het begin van dit jaar al iets zei over dat hij zijn haar moest laten groeien voor de volgende Star Wars film.

  Hiermee begonnen de geruchten over een tijdsprong. John Boyega's personage (Finn) zou natuurlijk na een jaar meer haar hebben. Dit betekent ook dat de film in het jaar 35 ABY (after the Battle of Yavin, uit Star Wars Episode IV) zal afspelen. Deze tijdsprong is langer dan de tijd tussen ‘Force Awakens’ en ‘Last Jedi’. We zullen misschien meerdere veranderingen zien, zoals het uiterlijk van andere acteurs.

  Star Wars Episode 9 geruchten

  Er zijn al eerder geruchten over Episode 9 bevestigd. Zo komt Billy Dee Williams terug als Lando Calrissian. De laatste keer dat de acteur te zien was als Lando was in Star Wars: Return of the Jedi (1983).

  De andere castleden van Star Wars Episode 9 zijn enkele maanden terug al bekendgemaakt. Het was nog maar de vraag of we Leia Organa terug zouden zien, aangezien actrice Carrie Fisher eind 2016 overleed. Regisseur J.J. Abrams besloot dat ze de film niet konden maken zonder Carrie Fisher een rol te geven. Er wordt gebruik gemaakt van oud beeldmateriaal zodat Carrie Fisher de enige is die de rol van Leia speelt.

  We zullen snel meer horen over de film, omdat Star Wars Episode 9 in minder dan een jaar in de bioscoop verschijnt. De verwachte releasedatum is voor nu 20 december 2019. Overigens is Star Wars Episode 9 de laatste uit de Star Wars sequel trilogy.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.