Star Wars Episode 7 deleted scene toont agressieve Chewbacca

  Op YouTube zijn er wel erg opmerkelijke beelden van Star Wars: The Force Awakens verschenen. Het gaat om een Star Wars Episode 7 deleted scene en deze toont dat Chewbacca zijn vrienden helpt in het geval van nood. De video (zie hierboven) is niet officieel van Star Wars, dus hoe lang deze nog te bekijken is niet bekend.

  Star Wars: The Force Awakens kwam in het najaar van 2015 in de bioscopen en was een groot succes. De film is onderdeel van een nieuwe trilogie Star Wars films waarbij we kennismaken met nieuwe verhalen en personages. Let op, dit artikel bevat spoilers over Star Wars: The Force Awakens!

  De film kwam in 2016 uit op Blu-Ray en had toen zeven deleted scenes, later dat jaar kwam de 3D-versie uit en deze bracht nog meer extra content van The Force Awakens. Bij de 3D-versie zaten wederom nieuwe Star Wars Episode 7 deleted scenes, en één daarvan ging over Chewbacca. In de deleted scene zie je namelijk Rey en Unkar Plutt die elkaar tegenkomen. Maar in plaats van dat het op Jakoo gebeurd, waar Rey en Unkar Plutt voor het eerst ontmoeten als hij BB-8 wil kopen, gebeurt het nu in het kasteel van Maz Kanata.

  Star Wars Episode 7 deleted scene breidt een scène uit

  In deze deleted scene (zie video boven dit artikel) is Unkar Plutt boos op Rey, aangezien Rey zijn schip (de Millennium Falcon) heeft gestolen. Unkar Plutt laat het niet bij een stevig gesprek en bedreigt Rey met een wapen. Gelukkig is daar Chewbacca die het wapen van Unkar Plutt afpakt. Daar eindigde de originele deleted scene, maar nu zijn er dus nieuwe beelden van deze scène naar buiten gekomen.

  In de nieuwe Star Wars Episode 7 deleted scene wordt Unkar Plutt ook boos op Chewbacca. Chewbacca laat zich niet kennen en rukt in één beweging de arm van Unkar Plutt eraf. De arm vliegt door het café van Maz Kanata heen en doet je meteen terugdenken aan de scène uit Star Wars Episode IV: A New Hope. Uiteindelijk is dus besloten dat het conflict tussen Chewbacca en Unkar Plutt niet in de film is gezet.

  De deleted scene kun je hierboven bekijken. De beelden zijn niet officieel van Star Wars, dus het kan zijn dat de video van YouTube wordt gehaald. Wat denk jij? Had de scène van toegevoegde waarde geweest voor Star Wars: The Force Awakens?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.