Star Wars Battlefront May the 4th evenement geeft gratis speeltijd

  May the 4th is onofficieel internationale Star Wars dag. Ten ere van deze dag heeft EA een speciaal evenement omtrent Battlefront. PC-gamers kunnen een gratis versie downloaden waarbij het mogelijk is om 4 uur aan speeltijd te krijgen. Daarnaast zijn er nog meer voordelen tijdens het Star Wars Battlefront May the 4th evenement.

  Naast de gratis speeltijd voor nieuwe spelers krijgen de spelers die het spel al gekocht hebben 4.444 ingame credits en komt er een nieuw Hutt contract. Door het Hutt contract krijgt de speler een zogeheten 'Bacta Bomb'. Met deze 'Bacta Bomb' kan een teamgenoot genezen worden.

  Gratis gamen tijdens Star Wars Battlefront May the 4th evenement

  De speeltijd voor nieuwe spelers heeft voor zover bekend geen deadline. Het Star Wars Battlefront May the 4th evenement begint op 4 mei om 8 uur in de avond. Spelers kunnen de game tot 5 mei 11 uur in de ochtend downloaden. Spelers die de game gratis spelen hebben uiteraard geen toegang tot de premium content van Battlefront zoals de recent verschenen Outer Rim en Bespin DLC's maar desondanks valt er voor vier uur speeltijd genoeg te ontdekken in Battlefront.

  Ook extra's in andere games

  Naast de voordelen voor Battlefront spelers zijn er tijdens het Star Wars Battlefront May the 4th evenement ook verschillende voordelen voor andere Star Wars games. Spelers van Star Wars: The Old Republic krijgen een tijdelijke gratis toegang tot de Knights of the Fallen Empire uitbreiding. Daarnaast krijgen ze verschillende log-in bonussen en dubbele XP gedurende aankomende week.

  Een derde Star Wars game die voordelen krijgt is de mobiele game Star Wars: Galaxy of Heroes. Spelers van deze game kunnen genieten van een verhoogde drop rate en voor de echte enthousiastelingen zijn er kortingen op de crystal packs.

  Star Wars: Battlefront

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.