Star Wars Battlefront beta statistieken bekendgemaakt

  De Star Wars Battlefront beta is onlangs uitgebracht, waarin spelers alvast de wereld van de Star Wars Battlefront konden testen. Zo blijkt dat negen miljoen spelers de beta hebben getest en er in totaal 1.6 miljard minuten in zijn gestoken.

  Er is al eerder bekendgemaakt dat er negen miljoen spelers de beta hebben getest, maar nu heeft ontwikkelaar EA DICE nog enkele andere statistieken bekendgemaakt over de populaire beta versie. Zo blijkt dat zes miljoen van de spelers hoger dan level 5 zijn gekomen en daarbij de rocket pack hebben vrijgespeeld.

  Andere statistieken laten zien dat de spelers Luke Skywalker 5.9 miljoen keer hebben opgeroepen en Darth Vader hetzelfde aantal keer hebben opgeroepen in de beta. Er zijn in de beta ook 783,392 miljoen AT-AT Walkers vernietigd en spelers hebben elkaar 293 miljoen keer afgemaakt met hun E-11 geweren.

  Star Wars Battlefront beta bevat 1.6 miljard minuten aan gameplay

  De 1.6 miljard minuten aan gameplay die in totaal gespeeld zijn in de beta zijn te vergelijken met het 4.2 miljoen keer kijken van de trilogie van Star Wars. In de beta kon je als speler tot level vijf komen, terwijl dat bij de officiële game een stuk meer gaat worden. Star Wars Battlefront komt 19 november uit in Europa op de PS4, Xbox One en PC.

  Star Wars: Battlefront

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.