Star Wars Battlefront beta spelersaantal geschat op 9.5 miljoen

  Het Star Wars Battlefront beta spelersaantal is op ongeveer 9.5 miljoen geschat. Omdat zoveel mensen de beta hebben gespeeld, is de beta de meest succesvolle voor EA tot dusver.

  Star Wars Battlefront verschijnt op 19 november voor de PC, Xbox One en PlayStation 4. Alle spelers op alle platformen bij elkaar leverde een spelersaantal op van 9.5 miljoen. De beta is wat dat betreft zeker een succes te noemen. Andere beta's haalden namelijk niet zulke hoger spelersaantallen.

  Star Wars Battlefront beta spelersaantal - meeste spelers ooit

  Beta's van andere games haalden eerder niet zulke hoge spelersaantallen. Zo haalde de Black Ops III beta enkele miljoenen volgens Activision en vorig jaar werd de Destiny beta gespeeld door 4.6 miljoen mensen, maar ook Battlefield Hardline werd door meer dan 6 miljoen mensen gespeeld. Tijdens de Star Wars Battlefront beta werd langer dan 1.6 miljard minuten gespeeld, wat omgerekend maarliefst 158.730 weken beslaat. Ook werden Luke Skywalker en Darth Vader tijdens de beta meer dan 5.9 miljoen keer gebruikt.

  Vanaf 19 november kan iedereen in Europa aan de slag met de volledige versie van Star Wars Battlefront op de PC, Xbox One of PlayStation 4.

  Star Wars: Battlefront

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.