Star Wars Battlefront Alpha leak - 10 minuten aan onbewerkt materiaal

  Een Star Wars Battlefront Alpha leak is op het internet verschenen. De leak laat 10 minuten aan beelden van de Alpha versie zien op Hoth.

  De video, die gedeeld is op YouTube door Jake McNeill, laat Walker Assault zien op Hoth. Dit is een point control game modus, vergelijkbaar met Domination in Battlefield en Call of Duty. Aangezien het iconische gevecht van Star Wars The Empire Strikes Back hier wordt gesimuleerd, zijn de Imperial Walkers zeker belangrijk.

  Star Wars Battlefront Alpha leak geeft je een brede impressie

  In de 10 minuten van de Star Wars Battlefront Alpha leak krijg je te zien hoe de long range combat eruit komt te zien, hoe close range combat werkt in binnen ruimtes en je maakt kennis met de indrukwekkende explosies in de nieuwe game. Verder laten de beelden zien hoe de jetpacks van de karakters eruit komen te zien en hoe dat op invloed is op de game's beweging en stuwkracht.

  Terwijl de beelden van de Star Wars Battlefront Alpha leak nog online staan, is er een grote kans dat EA deze zal verwijderen, wat eerder ook gebeurd is met de beelden van de PC-versie van de game. Voor degenen die niet kunnen wachten tot de release van Star Wars Battlefront, is er een mogelijkheid om het spel volgende maand te spelen wanneer de bèta versie uitkomt op alle platformen.

  Star Wars Battlefront zal 17 november 2015 uitkomen op de Xbox One, Playstation 4 en de PC.

  Star Wars: Battlefront

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.