Star Wars Battlefront 2 update komt met Ewoks modus!

  Er komt een Star Wars Battlefront 2 update aan en deze brengt een nieuwe modus met zich mee. Herleef een iconische scene uit Star Wars Episode VI: Return of the Jedi (1983) en ervaar hoe Ewoks en Stormtroopers met elkaar op de vuist gaan. Bekijk de trailer bovenaan de pagina.

  Star Wars Battlefront 2 zal op 18 april een update uitbrengen met een nieuwe modus, genaamd Ewok Hunt. Zoals de titel van de nieuwe modus suggereert kruipt de speler in de huid van een Stormtrooper om te jagen op Ewoks. Het leuke hieraan? Zodra jij als Stormtrooper door een Ewok wordt neergehaald verander jij zelf in een Ewok en help je mee om je oude teamgenoten te overmeesteren.

  Star Wars Battlefront 2 update lanceert 18 april

  Spelers die in de huid kruipen van een Ewok bevatten onder andere een speer en de mogelijkheid om een verrassingsaanval uit te voeren. De Stormtroopers beschikken over een lasergeweer met een zaklamp hieraan vastgemaakt, zodat je ook in de schaduwen kunt proberen om een Ewok te spotten. De nieuwe Star Wars Battlefront 2 update zal op 18 april worden uitgebracht.

  Star Wars Battlefront 2 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Star Wars Battlefront 2

  Verkijgbaar vanaf 17 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.