Star Wars Battlefront 2 trailer toont beta mogelijkheden

  Voor gamers die de nieuwe Star Wars Battlefront 2 al hebben gepreordered begint de pret morgen al. De beta van de titel wordt vervolgens later beschikbaar voor iedereen. In de Star Wars Battlefront 2 trailer krijg je alvast een voorproefje van wat je kan verwachten.

  Eerder werd al bekend dat spelers verschillende gamemodi kunnen spelen tijdens de beta. Zo kan er worden gevochten in een Team Deathmatch op verschillende planeten uit het Star Wars universum en kunnen gamers het tegen elkaar opnemen in ruimtegevechten met gevechtsvliegtuigen.

  Star Wars Battlefront 2 trailer toont splitscreen modus

  Beta gamers krijgen ook de mogelijkheid om de co-op functie uit te proberen. In de Star Wars Battlefront 2 trailer is namelijk te zien dat twee spelers een scherm delen en samen stormtroopers onder vuur nemen. Aangezien het gaat om een multiplayer beta, zou dat betekenen dat gamers online gebruik kunnen maken van een splitscreen modus, net als in Call of Duty.

  Deelnemers aan de beta hoeven alleen niet te verwachten dat hun progressie in Star Wars Battlefront 2 nuttig is voor wanneer het spel daadwerkelijk uitkomt op 17 november. EA games heeft namelijk gezegd at alle voortgang op het moment van uitgave wordt gereset.

  Star Wars Battlefront 2

  Verkijgbaar vanaf 17 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.