Star Wars Battlefront 2 keert terug naar de Clone Wars

  Tijdens de E3 heeft EA op haar persconferentie bekendgemaakt dat Star Wars Battlefront 2 terugkeert naar oudere tijden. Spelers kunnen binnenkort vechten in de Clone Wars.

  De Clone Wars in het Star Wars-universum vinden plaats tussen Star Wars: Attack of the Clones en Star Wars: Revenge of the Sith. Tijdens deze periode gaan iconische personages als Obi-Wan Kenobi en Anakin Skywalker het aan de stok krijgen met General Grievous en Count Dooku. Al deze personages zullen ook speelbaar zijn in de nieuwe content voor Battlefront 2, zo heeft ontwikkelaar DICE bekendgemaakt.

  Verder zullen spelers ook aan de slag kunnen met nieuwe content die komt uit Solo: A Star Wars Story, de nieuwste film uit de historische filmserie. Zo zullen karakters als een jonge Han Solo en Lando Calrissian speelbaar zijn en kan er gevochten worden op de planeet Kessel. Tevens zal de game-modus Extraction terugkeren.

  Geen soepel begin voor Battlefront 2

  EA en DICE hopen met deze nieuwe content een frisse start te maken met de game, want zoals de ontwikkelaar ook zelf op de persconferentie aangeeft is het allesbehalve een soepel jaar geweest. Zo zijn op een gegeven moment zelfs de microtransacties afgesloten geweest om de balans te verbeteren.

  Star Wars Battlefront 2 is te koop voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. De DLC voor Solo: A Star Wars Story zal 12 juni beschikbaar zijn. Wanneer de Clone Wars content te spelen zal zijn, is nog niet bekend.

  Star Wars Battlefront 2

  Verkijgbaar vanaf 17 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.