Star Wars Battlefront 2 gameplay gelekt

  Er is een korte video met Star Wars Battlefront 2 gameplay gelekt. De video verscheen op Reddit. Hierin zien we een personage dat erg lijkt op Emperor Palpetine.

  Een gebruiker plaatste de video op Reddit. Deze video duurt slechts 13 seconden, maar laat al enkele details in het spel zien.

  Star Wars Battlefront 2 gameplay en details

  In de video is kort gameplay te zien waarin er gevochten wordt in een gang op een ruimtestation. Ook kun je in de video zien hoe de HUD van Star Wars Battlefront 2 er waarschijnlijk uit gaat zien. De gameplay is in third-person en is misschien iets wat we in de volledige game terug gaan zien.

  Verder is in de video een robot met het gezicht van Emperor Palpetine te zien. In de comics heeft Palpetine na zijn dood enkele dienaars die het gezicht van hem dragen en orders geven. Dat is waarschijnlijk wat de mysterieuze figuur is. Het is nog niet bekend of we deze daadwerkelijk in de game als vijand gaan tegenkomen.

  Ook is een nieuwe vijand te zien. Het is een soort drone die een soldaat van de rebellen aanvalt met een stroomaanval. Het is afwachten wat voor rol de droid in het spel gaat spelen, maar het lijkt een nieuwe vijand te worden.

  Star Wars Battlefront 2 komt 17 november uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Wij maakten een lijst met features die de game beter kunnen maken volgens ons.

  Bekijk de video van Star Wars Battlefront 2 bovenaan de pagina.

  Star Wars Battlefront 2

  Verkijgbaar vanaf 17 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.