Star Wars Battlefront 2 demo nu beschikbaar op EA Access

  De Star Wars Battlefront 2 demo is live! Mensen die een abonnement op EA Access en Origin Access hebben kunnen de game nu downloaden.

  Gedurende een tijdsperiode van tien uur kun je Star Wars Battlefront 2, die 17 november pas uitkomt, spelen zonder restricties. Zo kun alles van de multiplayer spelen, maar wel slechts een paar missies uit de singleplayer.

  De download is overigens wel een flinke, want je moet 55,7 (PC) en 52 gigabyte zien binnen te halen. Niet dat dat voor niks is, want alle data blijft opgeslagen voor wanneer je de volledige game op release koopt. Die vijftig gigabyte hoef je dus niet voor een tweede keer te downloaden.

  Star Wars Battlefront 2 demo is alleen voor PC en Xbox One

  Helaas voor PlayStation 4 spelers, maar de Star Wars Battlefront 2 demo is alleen beschikbaar voor PC en Xbox One. Aangezien die alleen maar te downloaden is via EA Access (Xbox One) en Origin Access (PC), kun je dit niet voor Sony's console spelen.

  EA Access is een PlayStation Plus en Xbox Live Gold achtige dienst die de abonnee de onbeperkt toegang geeft tot een aantal gratis EA games, zoals Mass Effect Andromeda en Battlefield 1. Ook kun je tien uur durende demo's spelen, zoals nu het geval is bij Star Wars Battlefront 2.

  Star Wars Battlefront 2 komt 17 november uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Kan je niet wachten op de game en heb je geen EA Access? Dan kun je de game voor de PS4 vooruitbestellen bij verschillende winkels.

  Star Wars Battlefront 2

  Verkijgbaar vanaf 17 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.