Star Wars Battlefront 2 beta aangekondigd voor de herfst

  Electronic Arts zal een Battlefront 2 beta houden voor de release van de game. Dat maakte het bedrijf vanavond bekend. gamers die pre orderen krijgen eerder toegang.

  Er zal een beta komen voor Battlefront 2. Daarin is de multiplayer van de game alvast te spelen, voordat het complete spel uit is. Op deze manier kan EA de multiplayer testen en indien nodig bugs oplossen en andere aanpassingen maken.

  Beta's zijn de laatste jaren steeds populairder geworden voor multiplayer shooters. EA doet ook mee met de trend en voegt daar komende herfst dus de Battlefront 2 beta bij.

  Vroege toegang tot Battlefront 2 beta

  Naast dit nieuws liet de uitgever weten dat gamers die het spel pre orderen iets eerder toegang krijgen tot de beta. De precieze datum van de beta en de duur hiervan is nog niet bekend.

  Naast die vroege toegang krijgen de vroege kopers nog andere extra's. Dit zijn:

  • Meteen toegang tot een geupgrade Epic Lightsaber Mastery Star Card voor Yoda.
  • Star Wars The Last Jedi outfits voor Kylo Ren en Rey.
  • Meteen toegang tot zes Star Cards voor helden en starfighters (Power Reach en Solid Freeze voor Kylo Ren, Far Sight en Deep Mind voor Rey en de Enhanced Auxiliary Power en First Order upgrade voor ruimteschepen).
  • Meteen toegang tot de Last Jedi versie van de Millenium Falcon.

  Naast deze informatie is er ook een nieuwe screenshot van de game onthuld. Hierop is Yoda in actie te zien tegenover Darth Maul. De prequels lijken een prominentie rol te gaan spelen in Battlefront 2, met ook een map die zich op Naboo afspeelt.

  Battlefront 2 Yoda

  Battlefront 2 release

  Star Wars Battlefront verschijnt op 17 november voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Je kunt de game hier alvast pre orderen.

  Tijdens de persconferentie van EA morgen zal er meer getoond worden van de game. Volg dat en meer via onze E3 pagina.

  Star Wars Battlefront 2

  Verkijgbaar vanaf 17 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.