Star Wars 9 titel van film mogelijk gelekt door Reddit-gebruiker

  Dit jaar komt Star Wars 9 naar onze bioscopen en het zou zomaar eens kunnen dat de titel van de film is gelekt. Een gebruiker van Reddit heeft een logo met een titel uit de officiële Star Wars-Website weten te sleutelen. Het is nog niet bevestigd of dit echt de titel is.

  Walt Disney Studios Motion Pictures

  De Reddit-gebruiker had maar één missie: erachter komen wat de titel van het volgende deel in de Star Wars serie is. Het zou zomaar eens zo kunnen zijn dat het de gebruiker nog gelukt is ook om erachter te komen wat de titel wordt van de film Star Wars 9. Door middel van een code wist de gebruiker de titel Star Wars: Balance of the Force naar boven te halen.

  Naast de mogelijke titel van Star Wars 9 zijn er nog een aantal andere geruchten die rondgaan. Zo kan het bijvoorbeeld ook zo zijn dat er een nieuwe schurk zal gaan komen in het volgende deel van de filmserie. Dit is tenminste nu in bespreking op de fanwebsite van Making Star Wars. Er is op dit moment alleen nog niks bevestigd van deze Star Wars 9 geruchten, op eentje na.

  John Boyega, de acteur die Finn speelt, heeft bevestigd dat er een tijdsprong plaats zal gaan vinden in de volgende Star Wars film. Dit nieuws over Star Wars 9 is in december afgelopen jaar bekend geworden. De film Star Wars 9 zal zich ongeveer een jaar na de gebeurtenissen van The Last Jedi afspelen. Voor meer geruchten over de volgende Star Wars film kun je ons artikel met de beste Star Wars Episode 9 geruchten even bekijken.

  Heeft de titel van de Star Wars 9 film betekenis?

  Niet alleen is deze titel gelekt op Reddit, maar is er op dit moment nog steeds een discussie gaande of de mogelijke Star Wars 9 titel een betekenis heeft. Niet alle fans geloven het gerucht namelijk. Toch zijn er genoeg fans die de “gelekte” titel wel geloven en theorieën erbij verzinnen als het gaat om de betekenis.

  Er zijn bijvoorbeeld theorieën dat de Jedi en Sith gecombineerd zijn. Natuurlijk zijn er ook een aantal Star Wars fans dat grapjes maakt om deze zogenaamde gelekte titel. Zo wordt bijvoorbeeld ook Thanos van The Avengers in sommige grappen betrokken.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.