Star Trek Bridge Crew VR gebundeld met de HTC Vive

  De Star Trek Bridge Crew VR game is zo goed volgens HTC dat het bedrijf besloten heeft om de game standaard te bundelen met nieuwe HTC Vive VR brillen. Met Star Trek Bridge Crew op de Vive kun je al jouw Trekkie dromen waarmaken.

  Het is een multiplayer VR game van Ubisoft die je kunt samenspelen met je Trekkie vrienden of met andere Trekkies wereldwijd online. In de game ben je een belangrijke officier op de brug van een Starfleet ruimteschip. Naast de HTC Vive kun je de game ook spelen op de Oculus Rift en de PSVR.

  Je kunt kiezen uit twee verschillende Starfleet ruimteschepen die je online kunt besturen. Dit zijn de U.S.S Aegis en de U.S.S. Enterprise NCC-1701. Deze variant van de Enterprise komt uit Star Trek: The Original Series. Als officier kun je deelnemen op een van de Starfleet schepen als Captain, Engineer, Helm of Tactical.

  Tevens kun je met jouw gepersonaliseerde karakter deelnemen aan een doorlopende singleplayer campagne of aan de Ongoing Voyages modus waarbij je solo of co-op kunt deelnemen aan random Star Trek missies.

  Spelen met AI wordt ook mogelijk in Star Trek Bridge Crew VR

  De complete singeplayer campagne wordt ook mogelijk om alleen te spelen wanneer Ubisoft de beta van de game uitbrengt. De beta zal draaien op IBM Watson technologie wat ervoor zorgt dat je jouw AI crew kunt aansturen met stemcommando’s.

  Daarnaast ondersteunt de game ook cross-platform online matchmaking net als alle andere Ubisoft VR games zodat je nooit alleen met AI online hoeft samen te spelen. Als je meer wilt lezen kun je onze review van de Star Trek Bridge Crew game lezen. Wij hebben voor de review de gelijkwaardige PSVR versie getest.

  Star Trek: Bridge Crew

  Verkijgbaar vanaf 30 may 2017

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.